Een breed kennisnetwerk

Als Greyt Partner heb je toegang tot de kennis en ervaring van al je collega’s. De rode draad in ieders achtergrond is finance, daarbuiten heeft elke Partner zijn eigen expertises en branche ervaringen. Hoewel wij door heel Nederland zijn verspreid, staan wij continu met elkaar in verbinding via ons interne platform. Wij stellen vragen aan elkaar, delen regelmatig business opportunities en werken samen aan projecten. Natuurlijk leren onze Partners ook graag van jou waardoor zij hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Sharp thinking. Greyt results.© 2018 Greyt Nederland B.V.

Het ontstaan en het succes van Greyt

Greyt bestaat nu zo’n 6 jaar. We zijn opgericht omdat we in de MKB markt een hele duidelijke behoefte zagen. Waar je binnen het grootbedrijf altijd wel een CFO rond ziet rondlopen, is dit binnen het MKB bijna nooit het geval. Dat heeft simpelweg vaak te maken met een gebrek aan budget, of een gebrek aan complexiteit binnen de organisatie waardoor je zo’n CFO niet op fulltime basis kunt blijven uitdagen. Het gevolg is dat veel ondernemers volledig terugvallen op hun accountant voor hun advies behoefte. 

Precies daar is Greyt op ingesprongen. Wij voorzien ambitieuze groei ondernemingen met de beste kennis en kunde uit de branche; op een flexibele parttime basis en dus op een structurele en betaalbare manier. Die behoefte blijkt groot te zijn, na 6 jaar hebben wij ruim 500 ondernemingen geholpen met groei. Ons succes hebben wij te danken aan onze verbindende cultuur waarmee we samen met alle Partners er voor zorgen dat we elke klant met de beste oplossing kunnen voorzien.

Productontwikkeling & Business Intelligence

Greyt heeft ruim 450 organisaties geholpen met diverse ondernemersvraagstukken. Vanuit die ervaring hebben wij een scala aan succesvolle en bewezen producten en tools ontwikkeld waarmee onze Partners makkelijk aan tafel komen bij hun doelgroep. Greyt innoveert voortdurend. Een voorbeeld hiervan is onze Business Intelligence (BI) tool waarmee wij data onttrekken van vrijwel alle boekhoudpakketten en tal van niet - financiële systemen, om hier vervolgens prachtige rapportages en dashboards van te bouwen.


Laat via onderstaand formulier je gegevens achter 

Heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar info@greyt.nl

Wie is de Greyt Partner?

Een Greyt Partner is een ondernemende CFO of management consultant met de drive om waarde toe te voegen aan ambitieuze groei ondernemingen. Dat doe je vanuit je kennis en ervaringen die je in de afgelopen 15+ jaar hebt opgebouwd. Vanuit een solide financiële achtergrond ben je de ideale sparringpartner voor een ondernemer als het gaat om inzicht krijgen in de onderneming, strategiebepaling, en zorgen dat de strategie uitgevoerd wordt. Waarbij je er niet voor terugdeinst om af en toe met je schoenen in de modder te gaan staan. Omdat je zelf ook ervaring hebt in de rol van ondernemer, spreek je zijn taal. Helder en to the point.

Wat jou onderscheidt is je passie voor het groter klein- en middenbedrijf. Je bent energiek en zit vol ambitie die je wilt inzetten om andere ambitieuze ondernemers te helpen met groei uitdagingen. Jouw klanten sta je proactief bij en je stuurt gericht naar de toekomst. Je bekijkt de wereld met een positieve blik; het glas is bij jou altijd half vol. Je ziet kansen en weet deze te benutten. Als persoon ben je een verbinder en je bezit een intrinsieke motivatie om relaties te bouwen en te onderhouden. 

 

De voordelen van ons netwerk

Na ruim 6 jaar is Greyt uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Wij werken hard aan ons netwerk en dat levert een hoop voordelen op voor een Greyt Partner.

Waarom Johan de Boer 
Greyt Partner werd

“Verwacht geen mooi marketing praatje. Ik wil mijn verhaal vertellen in de hoop dat dit jou, de potentiële Greyt Partner, helpt in je overweging om bij ons aan te sluiten.”

Reporting & marketing ondersteuning

Als Greyt Partner heb je toegang tot onze gedeelde backoffice. In Rotterdam zit ons team van slimme (BI) reporting specialisten en gedreven marketeers. Het reporting team bouwt (BI) rapportages en dashboards voor onze Partners maar kunnen ook operationeel voor klanten worden ingezet. Het marketing team zet Greyt in de markt door de juiste doelgroepen met scherpe proposities te raken. Zij ondersteunen jou ook met je persoonlijke online zichtbaarheid en het activeren van je netwerk.

Events & bijeenkomsten

Verbinding staat centraal binnen Greyt. Het is niet alleen belangrijk voor de voortgang van onze organisatie, wij houden ook erg van gezelligheid en drinken graag samen een biertje. Wij organiseren twee keer per jaar een 2-daags event op prachtige en inspirerende locaties met leuke activiteiten. Daarnaast zijn er frequente bijeenkomsten waar we samenkomen om actuele onderwerpen en ontwikkelingen met elkaar te bespreken. Variërend van markttrends en nieuwe producten tot lopende klantcases.

Zelfstandig ondernemerschap binnen een team

Als Greyt Partner verrijk je ambitieuze ondernemers met jouw kennis en ervaring, bouw je een eigen klantenportefeuille op en ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak door gebruik te maken van ons kennisnetwerk. 

Ondernemen binnen het Greyt netwerk

Als Partner van Greyt ervaar je ‘the best of both worlds’. Je bent zelfstandig ondernemer én je hebt een professionele organisatie met een solide reputatie achter je staan. Je bepaalt je eigen succes, je agenda en met wie je samenwerkt. Tegelijkertijd ervaar je ook de verbinding met je collega Partners die je frequent ziet op bijeenkomsten en Greyt events.

Je bouwt je eigen klantenportefeuille op die je in de volle breedte kunt bedienen. Onze bewezen producten en tooling en de optelsom van expertises van je collega Partners maken dit mogelijk. Zo zit je altijd met een goed gevulde rugzak aan tafel bij potentiële klanten. Klanten die voornamelijk uit je eigen netwerk komen, maar ook vanuit het Greyt netwerk. 
 

MELD JE AAN VOOR EEN KENNISMAKINGVRIJBLIJVEND GESPREK

Samenwerking met vakspecialisten & business partners

Om onze klanten maximale waarde te bieden werken wij samen met vakspecialisten en business partners. Dit zijn specialisten op het gebied van BTW, pensioenen, verzekeringen, HR, juridisch etc. Als Greyt Partner kun je deze inzetten voor jouw klanten wanneer ze die ervaring niet in-house beschikbaar hebben. Met onze businesspartners, denk aan investeringsmaatschappijen of bankrelaties, hebben wij een commerciële samenwerking.

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. Zo geven wij onze Greyt Partners diverse trainingen, zijn er talloze business opportunities, helpen wij je om een vliegende start te maken en denken je Greyt collega's graag met jouw business mee. Hier vertellen wij je graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

En nog veel meer...

Als netwerk hebben wij een glashelder doel voor ogen: wij worden de sterkste club van Nederland. Voor ons betekent dat een volwaardig en vooral (h)echt team dat beschikt over alle nodige ervaring en expertises, zodat elke Greyt Partner zijn of haar klanten altijd volledig kan bedienen met de beste oplossing. 

Vanuit onze start-up positie in 2013 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot 25 Greyt Partners over heel Nederland die het succes van onze formule bewijzen. Ook vanuit onze marketing zien wij dat onze naam landelijk bekend is bij onze doelgroep en wij een solide marktpositie hebben bemachtigd.

Als netwerk zijn wij continue op zoek naar nieuwe Greyt Partners die geloven in- en de meerwaarde zien van onze manier van samenwerken. Ondernemers die een actieve bijdrage willen leveren, ervaring en kennis willen delen en hun netwerk willen inzetten. Ondernemers die deel willen zijn van en mee willen bouwen aan de sterkste club van Nederland.

Bouw mee aan de sterkste club van Nederland

MELD JE AAN VOOR EEN KENNISMAKINGVERHAAL LEZEN

Herken jij jezelf in ons verhaal? 
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

De eerste stap is om je gegevens achter te laten. Na een screening van je CV kijken wij of jouw ervaring matcht met het profiel dat wij zoeken.

Zijn er voldoende aanknopingspunten? Dan ontvang je van ons een email met daarin een link om een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen.

Zijn we beide enthousiast na ons telefoongesprek? Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor.

Greyt Nederland

Lloydstraat 210

3024 EA Rotterdam

LOCATIEBereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur

010 257 99 77

info@greyt.nl

CONTACT


Zelfstandig ondernemerschap binnen een team

Als Greyt Partner verrijk je ambitieuze ondernemers met jouw kennis en ervaring, bouw je een eigen klantenportefeuille op en ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak door gebruik te maken van ons kennisnetwerk. 

MELD JE AAN VOOR EEN KENNISMAKING
Button